Welkom!


Hartelijk dank voor je bezoek. Het afgelopen jaar ben ik door mijn fantastische nieuwe werk bij kralenwebwinkel CreaDream een stuk minder actief geweest met mijn sieraden en deze blog. Met veel plezier ben ik tutorials aan het maken, voorbeeldsieraden en -pakketjes aan het uitwerken en leuke en handige informatie aan het zoeken voor alle creatievelingen onder ons.

Ook zijn we gestart met het maken van tutorials voor YouTube, waarin we verschillende technieken uitleggen. Hieronder vind je de eerste tutorials die ik heb gemaakt en hopelijk zullen er snel nog vele volgen:

Bead Embroidery - inpakken cabochon

Bead Embroidery - afronden ingepakte cabochon, rocailles zijwaarts

Bead Embroidery - afronden ingepakte cabohon, rocailles liggend

PWAT - Peyote with a Twist, algemene uitleg van de techniek

In tussentijd maak ik nog steeds sieraden, ook al is het momenteel wat minder dan eerst en ontbreekt me de tijd om ze daadwerkelijk op de foto te zetten en te posten. Het afgelopen jaar heb ik namelijk ook aan diverse contests meegedaan, waarbij je heerlijk over de top gaat met je sieraden, maar dit neemt natuurlijk ook des te meer tijd in beslag.

Het komende jaar zal dit ook zeker nog zo zijn, dus zal ik niet veel nieuwe creaties posten, maar weet dat ik nog steeds bezig ben. Wanneer je zelf een sieraad ziet dat qua kleur net niet je smaak is, maar wat je wel graag zou willen hebben, stuur gerust een mail naar sieradencarine@live.nl. Dat ik momenteel geen tijd neem om te posten, betekent zeker niet dat ik geen sieraden meer maak op verzoek.

Maak je nu zelf al sieraden of zou je hier graag mee willen beginnen, mail me dan ook gerust. Ik zou het erg leuk vinden om je hierin te helpen. Sinds 2016 werk ik bij de kralenwebwinkel CreaDream, dus ik kan je naast alle technieken die ik ken en ervaring die ik heb, ook helpen aan de juiste kralen en materialen.
Enjoy!

Liefs CARinE